| Leirikeskukset | Haku | Intra | Ohjeet |
 

Isohiekka , Keuruu

 
| Leirikeskuksen tiedot | Varaustilanne | Ilmoittautuminen leireille |

Yleiskuvaus

Isohiekan perinteikkään leirikeskuksen kaunis luonto, erinomainen sijainti ja monipuoliset tilat mahdollistavat niin erikokoisten leirien, kurssien, koulutustilaisuuksien kuin juhlienkin järjestämisen Tonttia Isohiekasta löytyy 12 hehtaaria, rantaviivaa ja hiekkarantaa yhteensä kilometri.

Galleria

Voit suurentaa kuvia klikkaamalla

Tilat

Luotsi - Päärakennus

Tilavasta päärakennuksesta löytyy opiskelu- ja juhlatilat vähän isommallekin ryhmälle. Suurtalouskeittiön henkilökunta pitää tarvittaessa huolen, että saat henkisen ravinnon lisäksi myös kunnon ateriat!


Loisto ja Viitta - majoitusrakennukset

Vuoden 2000 keväällä valmistuneet tilavat ja monikäyttöiset majoitusrakennukset Loisto ja Viitta tarjoavat erinomaisten yöpymistilojen lisäksi tilaa yhteiseen oleskeluun sekä mm. pienimuotoiseen ruoanlaittoon. Tilojen suunnittelussa on huomioitu vanhukset ja liikuntarajoitteiset.


Majakka - vanha majoitusrakennus

Vanhasta majoitusrakennuksesta löytyy vuoden 2002 alussa täysin uudelleenrakennetut kappeli ja luokkahuone. Luokkahuoneen tiloihin mahtuu suurempikin ryhmä pitämään koulutustilaisuutta tai oppituntia. Hyvät tilat ja asianmukaiset opetusvälineet mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Kappelin rauhallisuudessa voit saada vastapainoa leirielämälle ; Kappeli on oiva paikka hiljentymiseen, yksin tai yhdessä, luonnon äärellä. Myös kirkonmenojen pito onnistuu! Rakennuksessa on neljä kuuden hengen majoitushuonetta.


Kummeli - rantasauna

Onko mitään mukavampaa, kuin pehmeät löylyt ja pulahdus järveen opiskelun tai kuntoilun päätteeksi? Isohiekan rantasaunalla uimisen ja saunomisen lisäksi onnistuu erinomaisesti illanvietto takkahuoneella. Takkahuoneesta löytyy runsaan oleskelutilan ja takan lisäksi pienkeittiö, joka on vapaasti käytettävissäLeirikeskuksen varaustilanne

Tarkastele varaustilannetta ja varaa leirikeskus käyttöösi

Ilmottautuminen julkisille leireille

Tarkastele julkisia leirejä

Kapasiteetti

Majoitus: 77 hlöä
Yhtenäinen sisätila: 100 hlöä

Hinnasto (sis.alv)

Täysihoito/vrk, uusi majoitusrakennus arkisin: 50 €/hlö vkonloppu: 60 €/hlö
Täysihoito kotiruoka-tyyppisillä aterioilla käyttäjien omin liinavaattein. Vähintään 20 osallistujaa. Muut ruokavaihtoehdot eri hinnaston mukaan.

Liinavaatesetti arkisin: 12 € vkonloppu: 12 €
kaksi lakanaa, tyynyliina ja kylpypyyhe.

Täysihoito/vrk, vanha majoitusrakennus arkisin: 46 €/hlö vkonloppu: 56 €/hlö
"Kotiruoka". Vähintään 20 osallistujaa.

Sauna arkisin: 115 € vkonloppu: 115 €
Sauna ja takkahuone. Saunominen 7 ¤/hlö, väh 115,-/kerta.

Maksulliset lisäpalvelut

Muut palveluominaisuudet

WLAN,opetusvälineet, kaksi luokkaa, kappeli, rantasauna, kolme majoitusrakennusta, asfaltoitu pelikenttä 25 x 52 m, frisbeegolfrata (9 koria).

Leirikeskuksen osoite

Isohiekka
Isohiekantie 201
42700 Keuruu

Ajo-ohjeet

Isohiekan leirikeskukseen on helppo tulla; Kantatie 58:lta on matkaa "Hiekkaan" vain 3km. Keuruun keskustasta matkaa kertyy 15km, Helsingistä 270km, Tampereelta 100km ja Jyväskylästä 70km. Matka Isohiekkaan taittuu myös vesiteitse; matkaa Keuruun keskustasta vettä pitkin kertyy n. 6 merimailia, jonka voi taittaa mm. siipirataslaiva Elias Lönnrotin- tilausristeilyllä.

Yhteyshenkilö

Heikki Kangas
044-3238876
heikki.kangas@evl.fi

Leirikeskuksen omistaja

Keuruun seurakunta
Kippavuorentie 11
42700 Keuruu
014 774 4211
marja-leena.lahteenmaki@evl.fi

Muuta huomioitavaa

EMME PÄIVITÄ LEIRIKESKUKSEN VARAUSTILANNE-OSIOTA! OTATHAN YHTEYTTÄ JA TIEDUSTELE VAPAITA AIKOJA.